Facilitel en Defra

Uw betrouwbare partners in en om het huis

Hoveniersbedrijf Facilitel en Defra Timmer-en Bouwbedrijf zijn samen een multifunctioneel dienstverlenend bedrijf met zeer grote kennis en ervaring op het gebied van tuintechniek, tuinonderhoud, tuinaanleg,  timmerwerken en bouwprojecten. Wij werken voor particulieren, bedrijven, ambassades en gemeente Haaglanden.

Hoveniersbedrijf Facilitel

Of het nu is op het gebied van aanleg, aanpassen, beplanten of onderhouden van een tuin:
Facilitel Hoveniersbedrijf Den Haag kan het!

Timmer- en Bouwbedrijf Defra

Of het nu is op het gebied van onderhoud aan huizen, kozijnen, opbouw, aanbouw of renovatie: Defra Bouw kan het!
Lidmaatschap

Facilitel Hoveniersbedrijf werkt volgens de richtlijnen van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Defra Bouw werkt volgens de richtlijnen van Bouwend Nederland.

Certificatie

Facilitel en Defra hebben de volgende certificaten: het certificaat Veiligheids Checklist Aannemers en het certficaat voor BedrijfsHulpVerlening.

Leren en werken

Jaarlijks leiden we een (beperkt) aantal leerlingen op binnen ons bedrijf, voor het mooie vak van hovenier of timmerman.

Door Aequor zijn we gecertificeerd als erkend opleidingsbedrijf voor hovenier. Samen met onze vakkennis garanderen we een uitstekende basis om het vak te leren.Door Fundeon zijn we gecertificeerd als erkend opleidingsbedrijf voor timmerman. Samen met onze vakkennis garanderen we een uitstekende basis om het vak te leren.Door Ecabo zijn we gecertificeerd als erkend opleidingsbedrijf voor administratie. Samen met onze vakkennis garanderen we een uitstekende basis om het vak te leren.